A/F help

This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.
    Reply with quote

A/F help

muasboi Thu Mar 08, 2007 6:01 am

again, if this has been answered already, please link me.

when i'm playin back my datalog with wideband hooked up. the a/f window goes back and forth, but does not display any values in the cells. can anyone tell me why. did i not check an option that tells it to do so?

or does the car actually have to be on and in motion, for this feature to work. another words this won't work simply by looking at a saved datalog??

thanks!

muasboi

 
Posts: 66
Joined: 13 Feb 2007
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Thu Mar 08, 2007 6:33 am

Did you set the max a/f setting in the logging preferences?

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10424
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

muasboi Thu Mar 08, 2007 6:42 am

yea, its at 10 because i thought that meant the max value you want it to read. for example my wideband only goes up to 10, so i set it to 10.

muasboi

 
Posts: 66
Joined: 13 Feb 2007
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Thu Mar 08, 2007 2:39 pm

Max would limit it to 10. 20 would be a better setting.

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10424
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

muasboi Fri Mar 09, 2007 2:39 am

it works. now i understand why it has to be at 20, duh, but we're all here to learn.. thanks!! Razz

muasboi

 
Posts: 66
Joined: 13 Feb 2007
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Fri Mar 09, 2007 3:39 am

No problem at all. Smile

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10424
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

muasboi Fri Mar 09, 2007 5:02 am

what does the "log A/F above TPS:" do?

i assume its for WHEN you want it to start logging A/F's? so for example anything above 2% throttle, then it will start recording, and anything below 2%, it stops recording/logging. am i even close? haha

muasboi

 
Posts: 66
Joined: 13 Feb 2007
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

muasboi Fri Mar 09, 2007 5:04 am

NVM, after re-re-re-re-reading the help, i understand now, i think.. Embarassed

muasboi

 
Posts: 66
Joined: 13 Feb 2007
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Fri Mar 09, 2007 6:06 am

Yup, that's for what throttle you want it to start logging. For instance, you may not want it to log when you're off the throttle (fuel cut).

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10424
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address


This topic is locked: you cannot edit posts or make replies.

NepTune Logger

 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum