No AFR readings when datalogging.

Reply to topic
    Reply with quote

No AFR readings when datalogging.

Blkdoutteg Tue Jul 16, 2019 5:58 pm

Hi,

When I datalog, my D12 input for wideband only shows 8.3, never anything else.
I read that other people were having this issue when the input for D12 (in preferences) was checked. Or whatever input they are using for wideband.
The box is not checked for me.

I have an AEM UEGO wideband (selected as the wideband, not custom setup) in which my gauge in the car reads the AFR’s just fine, but the software is not.
I am running E85, but have selected In the tune that I’m running 14.7 gasoline (did this when I was running eCTune before and didn’t have a problem).
Is this the correct thing to do in neptune? Or should I choose ethanol in settings? Does the software calibrate the AFR differently if I choose that?

Thanks,
Matt

Blkdoutteg

 
Posts: 7
Joined: 28 Oct 2018
Location: Denver, Colorado
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Tue Jul 16, 2019 8:22 pm

You can right click the gauge and add the voltage/real-world option to see the input voltage and verify it's hooked up properly. If voltage varies then your settings for the wideband setup aren't right. Check help again.

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10385
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address


Reply to topic

NepTune RTP Software

 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum