Tunerview 2 help!

Reply to topic
    Reply with quote

Tunerview 2 help!

rickyricardo Sat May 18, 2013 3:42 pm

Good day

I acquired a tuner view recently and have been having problems getting it connected desktop to configure it

i selected the proper com ports from device manager i spent 2 nights looking through the help menus still havent got it to work

so i plug the usb into the computer "tuner view 2" come up on the LED screen it goes off.....in the software when i plug it in it would say connecting then just stop and show back the connect option

can anyone help me??

rickyricardo

 
Posts: 4
Joined: 18 May 2013
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Sat May 18, 2013 4:18 pm

The LCD shouldn't go blank so your unit is damaged. You're not the original owner. Do you at least know when it was purchased?

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10279
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

rickyricardo Sat May 18, 2013 4:36 pm

no im really not sure when it was purchased..... my friend had it in his car was running a neptune map it was working fine but he retuned the ccar with a different tuner that used crome and he didnt get it working with the crome.....it would just say "connecting"

so i took it from him but it wont connect to the pc.....what do you propose i do

rickyricardo

 
Posts: 4
Joined: 18 May 2013
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Sat May 18, 2013 4:48 pm

If it said connecting for him it should say connecting for you. Are you leaving any information out or does it suddenly just not work?

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10279
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

rickyricardo Sat May 18, 2013 7:14 pm

HRTuning wrote:If it said connecting for him it should say connecting for you. Are you leaving any information out or does it suddenly just not work?

no it just suddenly stopped working.....it wasnt dropped or anything it just stopped

rickyricardo

 
Posts: 4
Joined: 18 May 2013
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Sat May 18, 2013 7:56 pm

So you had it working at one point?

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10279
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

rickyricardo Sun May 19, 2013 6:24 pm

HRTuning wrote:So you had it working at one point?

yes it was working at one point

rickyricardo

 
Posts: 4
Joined: 18 May 2013
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Sun May 19, 2013 6:53 pm

But did it work for you, is my real question here, or did it work before you got it? You've had it connected to the PC and ECU before?

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10279
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address


Reply to topic

TunerView II

 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum