Drivability Problem

Reply to topic
    Reply with quote

Drivability Problem

Badaccord Thu Oct 01, 2020 12:11 am

After a few weeks after tuning the computer acts like it has 2 tunes. I would start the car up drive down the road and once it warms up it would go lean at cruising speed and I would turn the car off then back on will driving and it would run fine. Sometimes there is no problem. Is this the Demon2 doing this or the soft wear.

Thanks for your time John

Badaccord

 
Posts: 7
Joined: 31 May 2020
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Thu Oct 01, 2020 2:40 pm

Sounds like an O2 sensor if you have closed loop enabled.

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10451
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

Drivability Problem

Badaccord Mon Oct 05, 2020 2:30 am

You know I attached the computer to my wideband o2 sensor could that be why?

Badaccord

 
Posts: 7
Joined: 31 May 2020
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

HRTuning Mon Oct 05, 2020 1:29 pm

If you didn't adjust the settings for that.

_________________
Like us on Facebook.
http://www.facebook.com/NepTuneEngineManagement

HRTuning

 
Posts: 10451
Joined: 05 Sep 2004
Location: Phoenix, AZ
    Send private message View user's profile Visit poster's website AIM Address

    Reply with quote

Badaccord Mon Oct 05, 2020 11:46 pm

I'll check the first thing you said first because I am sure I didn't turn that off. Thanks

Badaccord

 
Posts: 7
Joined: 31 May 2020
    Send private message View user's profile


Reply to topic

NepTune Chip Based Questions/Comments

 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum