TunerView Mobile and QH CBAZA issues

Reply to topic
    Reply with quote

aurdraco Wed Jun 29, 2016 4:24 am

Yeah, I tried locking and unlocking those settings, didn't seem to make any difference.

aurdraco

 
Posts: 13
Joined: 09 May 2016
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

Linszter Wed Jun 29, 2016 7:20 am

aurdraco wrote:Yeah, I tried locking and unlocking those settings, didn't seem to make any difference.


Ok. I will try to find the issue. I tested it on Nexus 5, Xperia Z and Galaxy A3 and it worked without any problem.

Linszter

 
Posts: 58
Joined: 02 May 2014
Location: Hungary
    Send private message View user's profile Visit poster's website

    Reply with quote

aurdraco Fri Jul 01, 2016 5:12 am

Well, getting closer. This was filmed with Lock Exposure and Lock Whitebalance checked and a 10Mbit encoding. My GoPro had no problems.

https://www.dropbox.com/s/yaupklxdzb2o0l0/Thompson%206-30-16%20fast%20laps%20TV.mp4?dl=0

Throttle % is off, I was flat out many times but it never goes that high. VB#1 was Load, #2 was Throttle Position. AFR is off, no way it's at 7. To be fair, car is set to always run in Open Loop, in case that matters (bad HEGO1 wiring).

In Recording Screen mode, if I could set the LEDs, that would be great.

aurdraco

 
Posts: 13
Joined: 09 May 2016
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

Linszter Fri Jul 01, 2016 10:53 am

aurdraco wrote:Well, getting closer. This was filmed with Lock Exposure and Lock Whitebalance checked and a 10Mbit encoding. My GoPro had no problems.

https://www.dropbox.com/s/yaupklxdzb2o0l0/Thompson%206-30-16%20fast%20laps%20TV.mp4?dl=0

Throttle % is off, I was flat out many times but it never goes that high. VB#1 was Load, #2 was Throttle Position. AFR is off, no way it's at 7. To be fair, car is set to always run in Open Loop, in case that matters (bad HEGO1 wiring).

In Recording Screen mode, if I could set the LEDs, that would be great.


The other video is recorded with exposure/whitebalance lock unchecked? I can test it only on the weekend.

Linszter

 
Posts: 58
Joined: 02 May 2014
Location: Hungary
    Send private message View user's profile Visit poster's website

    Reply with quote

aurdraco Fri Jul 01, 2016 1:54 pm

I think so but I forget.

aurdraco

 
Posts: 13
Joined: 09 May 2016
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

Linszter Fri Jul 01, 2016 1:59 pm

aurdraco wrote:I think so but I forget.


It's checked by default.

Linszter

 
Posts: 58
Joined: 02 May 2014
Location: Hungary
    Send private message View user's profile Visit poster's website

    Reply with quote

aurdraco Fri Jul 01, 2016 2:01 pm

I understand that but during my experiments, whether they were checked or not made no difference whatsoever to the quality of the video recorded.

aurdraco

 
Posts: 13
Joined: 09 May 2016
    Send private message View user's profile

    Reply with quote

Linszter Fri Jul 01, 2016 2:08 pm

aurdraco wrote:I understand that but during my experiments, whether they were checked or not made no difference whatsoever to the quality of the video recorded.

Ok, we will try to figure it out.
Here's an older test video in daylight: https://www.youtube.com/watch?v=6d8l7NzTb_Q
And here's one from a friend: https://www.youtube.com/watch?v=CvTR11zZqPw

Linszter

 
Posts: 58
Joined: 02 May 2014
Location: Hungary
    Send private message View user's profile Visit poster's website

    Reply with quote

aurdraco Fri Jul 01, 2016 2:36 pm

I will do four short test drives later today.

aurdraco

 
Posts: 13
Joined: 09 May 2016
    Send private message View user's profile


Reply to topic

TunerView Mobile

 

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum